Retourbeleid

De Regenboog garandeert een volledige vergoeding op voorwaarde dat alle artikelen binnen 30 dagen na aanschaf worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, geopend, vuil, gewijzigd of gebruikt mogen zijn en dat etiketten of prijskaartjes niet zijn verwijderd. Je kunt artikelen eenvoudig retourneren door de volgende stappen te volgen:

  1. Meldt ons schriftelijk, bij voorkeur via de e-mail (info@worldofrainbow.nl) dat je een bestelling wilt retourneren. Je ontvangt van ons een retouretiket per e-mail.
  2. Stop de artikelen in een geschikte doos, bijv. de doos waarin je je artikelen hebt ontvangen.
  3. Zorg dat de artikelen, in het bijzonder de etherische oliën, niet kunnen schuiven of tegen elkaar kunnen stoten bij het verzenden.
  4. Plak de doos stevig dicht en het retouretiket op je pakket.
  5. Breng je pakket naar het postkantoor of PostNL pakketpunt.
  6. Vergeet niet om een verzendbewijs te vragen.

Retourneren als jouw bestelling in verschillende pakjes is aangekomen
Als je verschillende items wilt retourneren die in verschillende pakjes zijn aangekomen, kun je de producten in één doos terug sturen.

Terugbetaling/verrekeing van de retourzending
De waarde van de teruggestuurde items wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij het retourpakket hebben ontvangen, verrekend of terugbetaald via dezelfde betaalwijze die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling.

  • Creditcard: Het bedrag van je geretourneerde items wordt teruggestort op de creditcard die je hebt gebruikt voor je aankoop.
  • iDEAL: Het bedrag van je geretourneerde items wordt teruggestort op het bankrekeningnummer dat je hebt gebruikt voor je aankoop.
  • Giftcard: Als je items retourneert die volledig met de World of Rainbow Giftcards zijn betaald, dan ontvang je een e-Giftcard met een bijgewerkt saldo. De nieuwe World of Rainbow e-Giftcard ontvang je via een e-mail. Als je een combinatie van betaalwijzen hebt gebruikt, wordt je eerst terugbetaald op je World of Rainbow e-Giftcard. Bijvoorbeeld, als je een combinatie van een Giftcard en een creditcard hebt gebruikt wordt er eerst terug gestort op de e-giftcard en de rest wordt teruggestort op de door jou gebruikte creditcard.

Bijvoorbeeld: Heb je voor 40 euro aan artikelen besteld, waarbij je 20 euro met een Giftcard en de andere 20 euro met een creditcard hebt betaald en vervolgens artikelen teruggestuurd met een waarde van 30 euro, dan ontvang je 20 euro op de e-Giftcard en 10 euro op de creditcard die je voor je aankoop hebt gebruikt.